NEDOSTAJE RADNIKA U KUHINJI?

Kladite se na Retigo. Kombinovana pećnica Retigo Vision vam može pomoći da lako povećate svoj učinak uz manje stresa za vaše osoblje.

pronalaženje radnika za kuhinju ili bilo koju drugu operaciju može biti tvrd orah. Ali moderna pametna tehnologija može pomoći.

Sa Retigo Vision kombinovanim pećnicama možete brzo da povećate mogućnosti vaše kuhinje bez beskrajne potrage za pojačanjima. Pećnice štede energiju i postižu izvanredne rezultate čak i u nezavisnom testiranju (mi smo sertifikovani Energi Star i Gastec). Dakle, vaša operacija će uštedeti značajne troškove, tako da nećete bacati novac kroz prozor. A zahvaljujući svojim pametnim programima, kombinovane pećnice štede vreme vašim kuvarima.

Primer je noćni program kuvanja. Pre nego što izađete iz kuhinje, stavite hranu u konvektomat, uključite program i krenete kući. Kada stignete ujutru, hrana je spremna. Ova efikasnost vam daje vremena za druge stvari, kao što je priprema drugih obroka. Štaviše, tokom noćnog kuvanja možete lako pratiti od kuće. Samo se povežite na Retigo

Zašto odabrati Retigo kombinovane pećnice?

Višenamenski uređaji – Parne konvektomate mogu zameniti drugu tehnologiju kuvanja (friteze, bojlere, tiganje, roštilj, itd.). Para eliminiše potrebu za rukovanjem teškim loncima.

Uštedite vreme i prostor – Tokom procesa kuvanja, imate vremena za druge kuhinjske aktivnosti.

Uštedite energiju – Ekonomično automatsko čišćenje, efikasan izmenjivač toplote, dvostepeno predgrevanje, trostruko staklo za vrata i izolacija debljine 50 mm štede značajne troškove energije.

Intuitivne kontrole – Svako može da radi sa Retigo uređajem! Sa piktogramima, čak i ljudi koji ne znaju lokalni jezik. Pametni senzori i elektronika – Mogu da održavaju podešenu temperaturu i vlažnost u procentnim jedinicama. Važan je i način uklanjanja vlage, kao što je pri pečenju proizvoda sa visokim sadržajem vode.

Lako kuvanje – Vodi vas kroz izbor podešavanja tačne temperature i vremena kuvanja. Samo unesite vrstu i debljinu mesa, način pripreme i stepen pečenja. Čak i manje iskusno osoblje može pripremiti savršen meni.

Lako održavanje – Konvektomat se pere i suši. Veći prinos, manji gubitak zapremine – Uzmite još nekoliko porcija od iste količine sastojaka.

Niska potrošnja masti – Kod kombinovane rerne nema potrebe za dodavanjem litara ulja ili drugih masti. Sa Retigo Vision, pištolj za ulje prekriva hranu milimetarskim slojem masti, za mnogo manju potrošnju nego u fritezi. S obzirom na porast cena jestivog ulja, ovde su čak i primetne ogromne uštede.

Da li čitate ovaj članak misleći: „Već imam Retigo“?

Uzmi još jednu! Ne za našu korist, već za vašu udobnost i uštedu. Idealan je konvektomat (rešenje tornja). Dvoje će uraditi više i uštedeti vredan prostor u vašoj kuhinji.

Ostavite komentar