ISPUNJAVAMO NOVA OGRANIČENJA ENERGI STAR

U avgustu su stupila na snagu stroža ograničenja za dobijanje Energi Star sertifikata. Kao partner u ovom programu za uštedu energije i zaštitu životne sredine, sa zadovoljstvom najavljujemo da jasno ispunjavamo nove granice.

Rezultate nezavisnog testiranja možete pronaći ovde. Jedinstveni tehnički dizajn kombinovanih pećnica Retigo Vision omogućava izvanredne rezultate kuvanja uz značajnu uštedu energije. I takođe pomaže u očuvanju životne sredine. Zahvaljujući istom dizajnu i karakteristikama, svaki model kombinovane rerne Retigo Vision pruža istu efikasnost, uštedu i održivost.

UŠTEDA ENERGIJE I VODE

Dvostepeni predgrejač vode koristi toplotu otpadne pare i, u kombinaciji sa jedinstvenim staklenim rešenjem sa trostrukim zastakljenim vratima* i toplotnom izolacijom debljine 50 mm, smanjuje troškove kuvanja na minimum. Centralno staklo je presvučeno posebnim slojem koji pomaže da se toplota reflektuje nazad u komoru, čime se eliminiše gubitak toplote. U stvaranju visoko zasićene pare, integrisani izmenjivač toplote koristi toplotu iz otpadne pare kako bi pomogao u smanjenju potražnje za električnom energijom. Otpadne vode koje su previše vruće moraju se ohladiti na određenu temperaturu pre nego što se ispuste u priključak za otpadnu vodu. Za ovo je potrebna samo mala količina hladne vode u otpadnom sistemu. Ovaj sofisticirani dizajn sistema za otpad takođe podržava nisku potrošnju vode.

EKONOMSKO ČIŠĆENJE

Jedinstveni Retigo Automatic sistem za čišćenje obezbeđuje potpunu čistoću kombinovane rerne Retigo Vision dok minimizira potrošnju vode i štedi novac na deterdžentu (preporučujemo korišćenje Retigo Active Cleaner i Vision Decaler). Konvektomat se sam pere i suši.

MATERIJALI ZA RECIKLIRANJE

Životni vek konvektomata se ne završava njegovim odlaganjem. Do 98% materijala koji se koriste za proizvodnju Retigo Vision-a se u potpunosti mogu reciklirati. Obezbeđujemo da Retigo kombinovane peći sadrže minimalan broj plastičnih delova.

NEPREVISAN POVRAT NA ULAGANJE

Niski operativni troškovi, dug životni vek, pristupačne usluge i popravke, kao i izvanredan odnos cene i kvaliteta daju odličan povrat ulaganja. Pametna investicija se isplati.

VIŠE PROSTORA U KUHINJI, MANJE STRESA NA OSOBLJU

Retigo Vision kombinovane pećnice odmah mogu zameniti nekoliko komada tradicionalne opreme za kuvanje (friteze, tiganje, roštilj, bojlere i drugo) na mnogo manjem prostoru. Sve sa vidljivo većim prinosom i efikasnijom upotrebom sastojaka. Retigo multifunkcionalna oprema olakšava rad kuvara, štedi vreme i organizuje kuhinju bez velikih zahteva za osoblje. Svako može da radi! Tover rešenja konvektomata pružaju još veće uštede.

Ostavite komentar