konvektomat

Blue 2021ib

(I - INJEKTOVANJE | B - BOJLER)

Ovi inovativni modeli će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Jedinstven dizajn, jednostavna kontrola i visok nivo standardne opreme u ovoj mašini će premašiti vaša očekivanja u pripremi najukusnijih jela.

RETIGO Blue Vision je najveća serija modela RETIGO Vision konvektomata. Individualne kombinovane pećnice su dizajnirane da ponude sve što je potrebno zahtevnim korisnicima. Kontroliše se preko kontrolne table od 8″ koja nudi brz pristup svim ključnim i specijalnim funkcijama. Svi modeli u osnovnoj konfiguraciji opremljeni su funkcijama automatskog sistema za čišćenje i Easi Cooking, klapnim ventilom i temperaturnom sondom u šest tačaka.

Vision Perfect Cooking

Napravite vaš obrok odličnim razlogom za povratatak u vaše mesto. Sa Retigo Vison konvektomatom, imaćete uvek čiste misli i odlične rezultate pripreme. Za pripremu namirnica, njihovu savršenu boju, sočnost, hrskavost, zdravstvenu ispravnost i minimalne gubitke na težini.

Vision Design

Jednostavno i komforno čuvanje vaših izbora kuvanja. Odlična kombinacija iskustva i funkcionalnosti uključujući ergonomiju i atraktivan izgled. Sve ovo sa fokusom na bezbednost, higijenu i dug životni vek.

My Vision Controls

Daje vam vreme da se koncetrišete na kuvanje i stvari koje su vam zaista bitne. Najjednostavnije upravljanje na tržištu sačuvaće vam vreme i omogućiti brzu i jednostavnu pripremu. Ekran koji omogućava upravljanje čak i kada su vam ruke masne ili imate rukavice. Podesite glavni meni prema vašim potrebama.

Smart Investment

Svakodnevna ušteda vašeg novca. Sa prikazom potrošnje enrgije, vode i malim troškovima prilikom automatskom pranja, 50 mm debelim staklom,garantujemo vam brzi povrat uloženih sredstava.

RETIGO profesionalne kombinovane peći imaju funkcionalan dizajn, automatsko čišćenje, ekonomičnu potrošnju vode i struje za svaki model. Za pripremu kompletnog menija potreban vam je ne samo iskusan tim kuvara, već i kvalitetna oprema za pripremu hrane koja vas nikada neće izneveriti. pod bilo kakvim okolnostima. 

Smart Investment

Svakodnevna ušteda vašeg novca. Sa prikazom potrošnje enrgije, vode i malim troškovima prilikom automatskom pranja, 50 mm debelim staklom,garantujemo vam brzi povrat uloženih sredstava.