konvektomat

Orange 1011 ib

(i – injektovanje)

Za ovaj opseg parnih konvektomata, Retigo Orange vision, polazimo od toga da zadovoljimo naše kupce sa manjim zahtevima u broju funkcija, a istovremeno zadržavamo akcenat na kvalitetu i jednostavnosti kontrole. Glavna razlika između Blue vision i Orange vision serije je u kontroli.

Serija modela konvektomata RETIGO Orange Vision kreirana je iz zahteva da se zadovolje kupci sa manjim zahtevima po obimu funkcija u osnovnoj konfiguraciji, ali sa akcentom na visok kvalitet i lako upravljanje. Za razliku od serije modela Blue Vision, kombinovane pećnice Orange Vision opremljene su samo automatskim sistemom za čišćenje i osnovnim osnovnim funkcijama. Opciona oprema uključuje integrisani tuš, preklopni ventil i 99 programa sa 9 koraka. Kupac tako ima mogućnost da konfiguriše svoju mašinu na osnovu potreba i da ne plaća za nešto što nikada neće koristiti. Elegantan funkcionalni dizajn naglašava jednostavnost uređaja, LED displej omogućava lako podešavanje i kontrolu.

Vision Perfect Cooking

Napravite vaš obrok odličnim razlogom za povratatak u vaše mesto. Sa Retigo Vison konvektomatom, imaćete uvek čiste misli i odlične rezultate pripreme. Za pripremu namirnica, njihovu savršenu boju, sočnost, hrskavost, zdravstvenu ispravnost i minimalne gubitke na težini.

Vision Design

Jednostavno i komforno čuvanje vaših izbora kuvanja. Odlična kombinacija iskustva i funkcionalnosti uključujući ergonomiju i atraktivan izgled. Sve ovo sa fokusom na bezbednost, higijenu i dug životni vek.

My Vision Controls

Daje vam vreme da se koncetrišete na kuvanje i stvari koje su vam zaista bitne. Najjednostavnije upravljanje na tržištu sačuvaće vam vreme i omogućiti brzu i jednostavnu pripremu. Ekran koji omogućava upravljanje čak i kada su vam ruke masne ili imate rukavice. Podesite glavni meni prema vašim potrebama.

Smart Investment

Svakodnevna ušteda vašeg novca. Sa prikazom potrošnje enrgije, vode i malim troškovima prilikom automatskom pranja, 50 mm debelim staklom,garantujemo vam brzi povrat uloženih sredstava.

RETIGO profesionalne kombinovane peći imaju funkcionalan dizajn, automatsko čišćenje, ekonomičnu potrošnju vode i struje za svaki model. Za pripremu kompletnog menija potreban vam je ne samo iskusan tim kuvara, već i kvalitetna oprema za pripremu hrane koja vas nikada neće izneveriti. pod bilo kakvim okolnostima. 

Smart Investment

Svakodnevna ušteda vašeg novca. Sa prikazom potrošnje enrgije, vode i malim troškovima prilikom automatskom pranja, 50 mm debelim staklom,garantujemo vam brzi povrat uloženih sredstava.